Welkom bij
Ongediertebestrijding Zuid-West Friesland

Problemen met ongedierte?

Heeft u in huis of op uw bedrijf problemen met ongedierte en wilt u dit definitief onder controle krijgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een klein bedrijf en staan garant voor deskundigheid en kwaliteit. Wij zijn u graag van dienst met de bestrijding en preventie van ongedierte in de provincie Friesland. Ongediertebestrijding Zuid-West Friesland is EVM-gecertificeerd (via Stichting Exameninstituut Volksgezondheid en Milieu), zodat u verzekerd bent van een professionele partner op het gebied van ongediertebestrijding en -preventie.

Ongediertepreventie

Voorkomen is beter dan genezen! Bestrijding is niet het enige dat belangrijk is om een blijvende oplossing tegen ongedierte te garanderen. Ongediertebestrijding Zuid-West Friesland zorgt er zomogelijk ook voor dat de oorzaak van het ongedierte gevonden wordt, zodat we kunnen voorkomen dat het ongedierte snel weer terugkeert. Wij gebruiken professionele middelen om ongedierte te weren en te bestrijden. Als het enigszins kan werkt Ongediertebestrijding Zuid-West Friesland met bestrijdingsmiddelen die het milieu zo min mogelijk belasten. U kunt bij ons terecht voor een eenmalige bestrijding of preventie, maar ook voor een onderhoudscontract.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.